Barion Pixel

Szállítási feltételek

Kedves Vásárlónk!

 

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk.

Amint megkaptuk a visszaigazolást a rendeléséről illetve bankkártyás fizetés esetén a visszaigazolást arról, hogy kifizette a termékeket, összeállítjuk a csomagot.

Ha kész van a csomag, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomagját összeállítottuk, és a következő munkanapon kerül kézbesítésre.

 

Házhoz szállítás díjszabása (GLS futárszolgálattal) 

  • A házhoz szállítás díja: 1290 Ft (belföldön) 
  • Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez a megrendelt termék, termékek árán kívül az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik. Az utánvétes szállítás díja: 1590 Ft (belföldön)
  • GLS csomagpontra: 1290 Ft oldalon történő bankkártyás fizetés után

 Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 2-5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 1-3  hét

Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket GLS futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17  óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a fentebb megjelölt időszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. 

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

A  küldemény elveszését, részleges elveszését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor a futárnak azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a futárcég felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.